Cum a reacționat Regina Elisabeta la vestea că i-ar putea revedea pe Harry și Meghan la un eveniment în septembrie

Dată publicare: 10-07-2021 20:28
Dată actualizare: 10-07-2021 20:33


Regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi „foarte bucuroasă” dacă prințul Harry o va aduce în Marea Britanie pe soția Meghan Markle și pe copiii lor Archie și Lilibet la sfârșitul acestui an, a declarat un expert regal, potrivit Daily Star.

Săptămâna trecută Harry s-a întors în Anglia pentru a inaugura împreună cu fratele său o statuie care aduce un omagiu mamei lor, prinţesa Diana, care ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie. Ulterior au apărut informații că Harry urmează să revină în Regat și în septembrie pentru un alt eveniment în memoria mamei sale.

Este posibil să participe la eveniment și Meghan Markle, cu cei doi copii ai cuplului - Archie, în vârstă de 2 ani și Lilibet Diana, născută la începutul lunii trecute.

Prinţesa de Wales, supranumită Lady Di, decedată în urma unui accident de automobil petrecut la Paris în 1997, ar fi împlinit pe 1 iulie vârsta de 60 de ani.

Statuia care îi este dedicată, realizată de Ian Rank-Broadley, a fost dezvelită în "grădina ascunsă" de la Kensington Palace - fosta ei reşedinţă, devenită în prezent reşedinţa oficială a prinţului William - în prezenţa unui grup de doar 30 de persoane, inclusiv a unor membri ai familiei Spencer.

 

Sursa: Daily Star


VIDEO PROTVPLUS.RO