CRUZIME PEDEPSITA! "Vanat" dupa ce s-a filmat aruncand un caine de pe pod!

19-11-2009 00:00

Gest sadic! A aruncat un caine de pe un pod si a p...
CRUZIME PEDEPSITA! "Vanat" dupa ce s-a filmat arun...
CRUZIME PEDEPSITA! "Vanat" dupa ce s-a filmat arun...

IMAGINI SOCANTE! Cruzime dusa la extrem in Lituania, unde un tanar a aruncat un catel de pe un pod, apoi a postat pe un site imaginile filmate de un prieten. In scurt timp, video-ul a facut incojurul lumii si a ingrozit milioane de internauti.

 

Svajunas Beniuk a postat fimarea pe un site din Lituania, numai ca in scurt timp, imaginile au fost preluate de pagini de internet din intreaga lume.

Internautii nu au ramas indiferenti si si-au unit fortele, pentru a afla identitatea barbatului. In scurt timp, i-au aflat numele, adresa, mail-ul, profilul Facebook si locul in care a comis teribila fapta: un pod din Kaunas, al doilea oras ca marime din Lituania.

Cazul a fost preluat si de politie, care a multumit apoi celor celor care au ajutat la descoperirea identitatii tanarului. Beniuk nu a facut fata presiunii uriase, iar in cele din urma s-a predat autoritatilor, care il vor judeca pentru cruzime fata de animale.

Fapta pe care a comis-o va ramane insa pentru mult timp in constiinta publica. "Cainii pot zbura", poate fi auzit tanarul spunand, cu un umor de-a dreptul macabru, in timp ce, fara nicio urma de ezitate, ii da drumul in gol cainelui.

Scenele care urmeaza il fac si pe cel mai dur om sa tresara: in mod miraculos, cainele spuravietuieste caderii si poate fi auzit scheunand de durere, in ciuda zgomotului produs de masinile din trafic.

Din fericire, oameni cu mai multa inima au gasit catelul la timp si l-au dus la un cabinet veterinar. Dupa ce a fost tratat pentru multiple fracturi si leziuni interne, medicii au anuntat ca se asteapta ca patrupedul sa supravietuiasca.

Poate chiar isi va gasi un stapan care sa-l aprecieze, mai ales ca un caine dresat poate fi un patruped multifunctional.

Sursa: Pro TV

Tags: animale, violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO