O mașină de poliție Tesla a rămas fără baterie în timp ce urmărea un suspect

Ultima actualizare: 26-09-2019 20:42

Un autoturism electric Tesla al poliției americane a rămas fără baterie în mijlocul unei urmăriri pe o șosea din California.

O mașină de poliție electrică Tesla a rămas fără baterie în cel mai nepotrivit moment. S-a intamplat chiar în timpul unei urmăriri la Bay Area, în California, potrivit CNN.

Agentul aflat la volan pornise în urmărirea unei alte mașini, când indicatoarele de bord i-au arătat că bateria este aproape epuizată, iar autonomia mașinii, scăzuse sub 10 kilometri.

Așa că a tras pe dreapta, și alte echipaje de poliție, au pornit după fugar. Deocamdată nu este clar dacă bateria mașinii de poliție Tesla, a fost sau nu complet încărcată, înaintea misiunii.

"Acum am realizat că mașina mai are baterie pentru 10 km, așa că se poate opri într-o secundă", a transmis ofițerul prin stație.

Nu este prima dată când are loc un astfel de incident, potrivit purătoarei de cuvânt a Departamentului de Poliție din Fremont.

Poliţiştii de patrulă din California au găsit ulterior mașina suspectului abandonată într-un oraș din apropiere.

Poliția din Fremont derulează un program pilot de 6 luni în care testează integrarea unor autoturisme electrice Tesla în cadrul departamentului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO