Cazul care i-a uimit pe medici. Cum o rana la genunchi i-a adus moartea unei femei

08-10-2011 15:53

Tocuri

Sian Thomas avea 38 de ani si era proprietara unui pub in Worcestershire, Marea Britanie. Viata ei s-a sfarsit tragic, in urma unui incident minor, despre care chiar a glumit cu cateva ore inainte sa moara.

In timpul unei petreceri in club, ea s-a impiedicat din cauza tocurilor prea inalte si a cazut, ranindu-se la genunchi.

Nimic deosebit pana acum, numai ca organismul ei a reactionat intr-un mod ciudat, la care nimeni nu s-ar gandi dupa o banala cazatura.

In ziua urmatoare, Sian a inceput sa se simta foarte rau, dar si-a pastrat simtul umorului si a glumit cu prietenii ei pe Facebook, povestindu-le incidentul.

La doar cateva ore dupa ce a postat aceste comentarii, femeia a fost dusa de urgenta la spital, unde a murit in ziua urmatoare.

Concluzia medicilor a fost socanta: din cauza ranilor de la genunchi, ea nu a putut sa-si miste piciorul, fapt care a dus formarea unui cheag de sange.

Acesta s-a deplasat apoi spre plamani, a trecut prin inima si a ajuns in cele din urma la creier, provocandu-i moartea.

In mod normal, un asemenea cheag se opreste la plamani, dar se pare ca Sian avea o gaura in plamani, de care nu a stiut si care a permis cheagului sa se deplaseze mai departe.

Posibilitatea de a se intampla asa ceva este extrem de mica, explica Rosemary Johnson, medicul care a tratat-o pe tanara.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO