Captură inedită a unui fost militar din Florida. Bărbatul s-a luptat cu un aligator de aproape 2 m

Ultima actualizare: 30-09-2021 14:02

Un fost militar a devenit erou local în Florida după ce s-a luptat cu un aligator de aproape 2 metri, care dădea târcoale prin curtea unui vecin. S-a folosit de un tomberon pentru a captura reptila inamică, iar șarja lui a devenit de pomină pe internet.

Eugene Bozzi a înfășcat tomberonul cu roți și a pornit la atac împotriva intrusului din curtea vecinei. Un trecător văzuse reptila și a dat alarma.

Eugene Bozzi, vânătorul de aligatori: "Cineva trebuia să facă ceva. Trebuie să ne ajutăm unii pe alții, nu-i așa?"

Bozzi, un tată, fost militar, originar din Philadelphia, își trăiește viața civilă de un an în Florida. A simțit de aproape cât de puternic și amenințător poate fi un aligator.

Eugene Bozzi, vânătorul de aligatori: "M-am speriat cu adevărat abia când era înăuntru, în tomberon. Simțeam cât este de puternic și nu mă așteptam la asta. Împingea și lovea tare cu coada."

Dave McDaniel: "Nu pot să spun sigur că cel de acolo este același aligator, oricum, acesta este iazul unde reptila capturată a fost eliberată. Aligatorul din spatele meu pare să se simtă în largul lui."

Vecina habar nu avea că putea să dea peste un aligator lung de aproape 2 metri dacă iese din casă. Și-a dat seama ce se întâmplă abia când a auzit că afară este agitație.

Denise Sparks, vecina: "Cred că m-ar fi mâncat. Aș fi leșinat. Mă întrebam ce naiba o fi afară, pentru că se auzea zarvă.Bum, bum."

După ce a izbutit să prindă aligatorul în tomberon, salvatorul l-a dus la dus până la iazul din spatele șirului de case. A răsturnat tomberonul și a luat-o la fugă, sperând că reptila se va duce cuminte la locul său.

Eugene Bozzi, vânătorul de aligatori: "Ca la instrucție în armată. Adus, debarcat, continuă mișcarea."

Totuși, a trebuit să revină, pentru ca misiunea să fie îndeplinită. Aligatorul mai avea nevoie de un impuls.

Eugene Bozzi, vânătorul de aligatori: "Nu știu care este procedura, am făcut și eu ce m-am priceput."

Chiar dacă au salutat curajul și iscusința fostului militar, autoritățile au ținut să repete un avertisment pentru localnici: "Dacă vedeți un aligator, sunați la numărul special de urgență! Va interveni cineva calificat."

Oricum, după isprava lui, bărbatul mutat de curând în Florida a devenit acum, pentru localnici, cu adevărat "de-al casei".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO