Candidata de extrema-dreapta Marine Le Pen s-a intalnit cu Vladimir Putin cu o luna inainte de alegerile din Franta

24-03-2017 13:36


Marine Le Pen

Candidata de extrema-dreapta la presedintia Frantei, Marine Le Pen, a ajuns vineri la Moscova si s-a intalnit cu Vladimir Putin.

Presedintele rus Vladimir Putin s-a intalnit vineri, la Kremlin, cu candidata de extrema-dreapta la presedintia Frantei, Marine Le Pen, si i-a dat asigurari ca Moscova nu are nicio intentie sa influenteze cursa pentru Elysee, relateaza Reuters.

Televiziunea rusa de stat l-a aratat pe Putin spunandu-i lui Le Pen ca Moscova isi rezerva dreptul de a se intalni cu orice politician francez vrea.

Le Pen, care a declarat ca il admira pe liderul rus, viziteaza Rusia la invitatia sefului Comisiei pentru afaceri externe a Dumei de Stat, Leonid Slutki.

Le Pen, care s-a intalnit in cursul diminetii de vineri cu parlamentari rusi, a mers la Kremlin pentru a vizita o expozitie de arta gotica franceza, a declarat presedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin.

Le Pen inregistreaza rezultate destul de bune in sondajele din Franta, care arata, insa, ca va pierde in al doilea tur de scrutin.
 

Sursa: AFP

VIDEO PROTVPLUS.RO