Buncare impotriva Apocalipsei. Pe ce poti sa "spargi" 250.000 de euro

Ultima actualizare: 31-10-2012 01:12

Pentru cei care dispun de suficienti bani, gasirea unei solutii salvatoare in cazul in care sfarsitul lumii vine in 2012, asa cum au prezis mayasii, devine o prioritate. Si, pentru 250.000 de euro, pot deveni proprietarii unui buncar.

Fortaretele personale, comandate deja de bogatii lumii, pot sa-i fereasca de orice cataclism natural: inundatii, cutremure, incendii sau tsunami.

Constructia unui astfel de buncar menit sa "sfideze" Apocalipsa, adica ziua fatidica de 21 decembrie 2012, atunci cand in calendarul mayas a fost prezis sfarsitul lumii, dureaza trei luni.

Leonardo Remorini, constructorul unui astfel de buncar anti-Apocalipsa, a explicat ca structura cladirii este din beton armat. "Se pot face intarituri suplimentare, altfel, la un eventual cutremur nu ar putea rezista. Nu au o structura conceputa pentru un razboi nuclear. Sunt mai degraba gandite pentru schimbari climaterice", a spus Remorini.

Italianul Leonardo Remorini a inceput sa lucreze la astfel de buncare de acum cativa ani si o face pentru toti aceia care vor sa se protejeze pe ei insisi si familia.

Buncarele furnizate de Remorini permit unei familii sa locuiasca fara contact cu exteriorul timp de mai multi ani, cu conditia unui stoc generos de provizii.

"Autonomia de hrana pentru o luna pentru o persoana: 45 de litri de apa, 100 de litri de apa pentru gatit si spalat, 10 kilograme de paste, 8 kilograme de fasole, 8 kilograme de biscuiti, fructe uscate, rosii in cutie, 30 de cutii de carne a cate 350 de grame, 6 kilograme de legume variate, 3 kilograme de zahar si 3 kilograme de sare", spune Leonardo Remorini.

Pot exista astfel de buncare si in Romania?

Ei, bine, raspunsul lui Leonardo Remorini este categoric: "Da", pentru ca avem dealuri si munte. Cu toate acestea, niciun client roman nu s-a aratat pana acum la orizont. Motivul este lesne de inteles, cel putin la prima vedere. Cine doreste un astfel de buncar trebuie sa aiba buzunarele pline.

 Pretul unui buncar pleaca de la 1.500 euro/mp si ajunge la 10-20.000 euro/mp. Ca si in cazul locuintelor obisnuite, clientii pot opta pentru un buncar de lux sau se pot multumi cu pereti rezistenti, sistem de ventilatie si canalizare.

Pana acum aproape 100 de persoane au apelat la serviciile italianului. Si, aviz amatorilor, omul este gata sa vina si in Romania, la cerere.

Psihoza Apocalipsei pune stapanire pe tot mai multi oameni. In mod cert pe cateva zeci de italieni bogati care - convinsi ca sfarsitul lumii este aproape - si-ar fi construit un orasel antiatomic in Peninsula Yucatan.

21 decembrie 2012 este data la care, potrivit calendarului Mayas, ar trebui sa se intample un eveniment de o natura imprecisa si de dimensiuni planetare, capabil sa produca o transformare radicala a umanitatii.

Mayasii erau convinsi ca atunci lumea isi va incheia ciclul actual, inceput in 13 august 3114 inainte de Hristos.

Pentru cei mai sceptici, insa, oamenii de stiinta de la Universitatea Nationala din Mexic au anuntat in urma cu o luna ca mayasii nu au prezis sfarsitul lumii in decembrie 2012. Citeste aici care este explicatia cercetatorilor in legatura cu data corecta cand va veni sfarsitul lumii.

Cat daca ar sa-i dam crezare lui Nostradamus, atunci Apocalipsa vine in 2016. Si mai mult decat atat, acceleratorul de particule de la Geneva ar fi de vina pentru Apocalipsa, daca ne luam dupa cei care spun ca celebrul Nostradamus ar fi prezis aparitia in Europa a unui "arc satanic al furiei", care va avea consecinte dezastruoase pentru tot globul.

Si daca tot ne intrebam ce oare ii va veni de hac omenirii, atunci afla aici, totul despre teoriile controversate despre Apocalipsa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO