Britanicul care si-a recapatat portofelul, dupa ce l-a pierdut acum 18 ani. Ce s-a intamplat cu lucrurile din el

Ultima actualizare: 10-12-2014 06:59
Colin Mendoza

Colin Mendoza, un britanic care locuieste in Statele Unite, a avut parte de o surpriza de proportii, la 18 ani dupa ce si-a pierdut portofelul in timp ce calatorea prin Elvetia.

In 1996, Colin calatorea cu trenul intre Zurich si Geneva si a ramas fara portofel, in care se afla si pasaportul, potrivit Daily Mail.

Barbatul spune ca nu stie cum l-a pierdut si ca realizat ca nu-l mai are abia dupa ce a coborat din tren si se urca intr-o masina, in Geneva. Acesta a trebuit sa obtina alt pasaport si sa isi anuleze toate cartile de credit.

La 18 ani distanta de acest incident, Colin a primit un email surpriza din partea politistilor din orasul elvetian Chur. Acestia i-au transmis ca i-au gasit portofelul intr-un mall din Chur, oras aflat la o distanta de patru ore de Geneva.

Ofiterii au reusit sa ii gaseasca email-ul dupa ce l-au cautat pe internet si i-au gasit profilul de pe Linkedln. "A fost o mare surpriza cand am primit email-ul. Nu stiu ce o sa fac cu el. E foarte ciudat ca a fost gasit cu toate lucrurile inca in el", a spus Colin.

"Sunt uimit ca mai contine vechiul meu buletin, pasaportul, permisul de conducere si toate cartile de credit. Nu mai stiu daca aveam si bani in el, dar nu cred", a mai spus britanicul.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO