bin Laden a fost "omorat" de 9 ori. Vezi cum a reusit sa revina la viata

Ultima actualizare: 06-11-2012 22:42
Osama bin Landen

Fiind cel mai cautat terorist din intreaga lume, uciderea lui Osama bin Laden era cel mai dorit lucru de americani. Asa ca primul anunt privind moartea sa a fost facut in iulie 2002, la nici un an de la atentatele de la 11 septembrie.

ABC: bin Laden are o rana adanca langa ochiul stang. I se vede creierul

Iulie 2002: Purtatorul de cuvant al FBI, Dale Watson a declarat intr-o conferinta de presa ca Osama bin Laden nu mai este printre noi: "Personal cred ca nu mai este printre noi, insa nu am dovezi clare care sa vina in sprijinul acestei afirmatii".

Prima poza cu Osama bin Laden ucis, doar un trucaj

August 2002: Un realizator de emisiuni la radio, Alex Jones a anuntat, citand un oficial al administratiei Bush, ca: "bin Laden a murit din cauze naturale, iar familia sa a oferit trupul neinsufletit al lui Osama CIA-ului. O sa ii pastreze trupul pana la momentul alegerilor. Momentan e pus la pastrare".

VIDEO. Primele imagini din casa unde a fost ucis bin Laden

Mai 2003: Un analist militar francez a anuntat ca bin Laden a fost omorat in urma unui raid aerioan al SUA, in Tora Bora, la putin timp de la invazia din Afghanistan din 2001.

Februarie 2004: Un radio iranian a anuntat ca trupul neinsufletit al lui Osama bin Laden a fost gasit la granita Pakistanului cu Afganistanul, cu mult timp in urma, insa anuntul oficial va fi facut de Bush in imediata apropiere a alegerilor prezidentiale.

CNN: De ce s-au grabit americanii sa arunce in mare cadavrul lui bin Laden

Aprilie 2005: Presa din Israel a preluat un pont din ziarele musulmane din Londra: " Anuntam acum ca gruparea al-Qaeda a raportat moartea lui Osama bin Laden".

Septembrie 2006: Un document intern al presedintiei franceze a raportat faptul ca sauditii cred ca bin Laden a murit din cauza febrei tofoide in Pakistan.

Iunie 2008: Ziarul Time, citand doua surse anonime ale administratiei americane, a prezentat un studiu al CIA potrivit caruia bin Laden suferea de o boala grava la rinichi si nu mai are mult de trait.

FOX NEWS: Osama bin Laden va fi inmormantat in Arabia Saudita, in 24 de ore

Aprilie 2009: Presedintele pakistanez Asif Ali Zardari a declarat in mass media ca serviciile secrete din tara sa au ajuns la concluzia ca bin Laden nu mai este in viata.

Mai 2011: Presedintele Obama a anuntat ca americanii l-au ucis pe bin Laden in Pakistan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO