Doi marocani au inceput sa se roage in avion, iar pasagerii s-au panicat imediat. Ce s-a intamplat apoi cu zborul

Dată publicare: 30-06-2016 18:15
Dată actualizare: 03-07-2016 00:00


avion

O cursa interna a unei companii italiene, cu destinatia Roma, a fost intoarsa miercuri din drum, atunci cand mai multi pasageri au devenit ingrijorati. Oamenii s-au speriat cand au vazut doi marocani rugandu-se in avion.

Avionul a plecat de la Ancona si urma sa aterizeze la Roma, dar in timpul zborului pilotul a luat decizia sa se intoarca pe aeroportul din Ancona. Un pasager a fost convins ca la bord se afla o bomba, relateaza site-ul thelocal.it.

La aterizare, aeronava a fost atent verificata de caini speciali si de politisti de la divizia italiana anti-tero, Digos. Niciun dispozitiv explozibil nu a fost gasit la bord, iar dupa cateva ore pasagerii si-au reluat linistiti zborul.

Din pacate, astfel de incidente s-au inmultit in ultima vreme. In mai, doi barbati au fost dati jos dintr-un avion catre Roma pentru ca un cuplu de britanici a crezut ca sunt teroristi, iar in aprilie un pasager a fost nevoit sa paraseasca un zbor Easyjet dupa ce mai multi s-au plans ca avea un “comportament suspect”.
 

Sursa: , thelocal.it


VIDEO PROTVPLUS.RO