Alerta de la baza aeriana Andrews a fost ridicata. NU a fost gasit niciun atacator

Dată publicare: 30-06-2016 16:46
Dată actualizare: 03-07-2016 00:00


Air Force One

Baza aviatica Andrews din Maryland, unde sunt stationale avioanele Air Force One, a fost inchisa joi, dupa ce o persoana ar fi deschis focul, a anuntat conducerea bazei pe Twitter.

UPDATE 18:01 Alerta de la baza aeriana Andrews a fost ridicata si nu a fost gasit niciun atacator, au anuntat joi autoritatile, citate de Associated Press.

 

UPDATE 17:50 Se pare ca alerta de la baza aeriana Andrews a fost data dupa ce o persoana a alertat serviciile de securitate pentru ca a vazut personal militar inarmat cu pusti, pentru un exercitiu, a declarat o sursa din serviciile de securitate, citate de NBC News.

Informatia a fost confirmata de secretarul american al apararii.

Potrivit presei locale, la baza Ansdrews urma sa aiba loc o simulare a unui atac armat joi.

UPDATE 17:15: Postul FoxNews a facut publica o filmare cu angajati ai bazei Andrews, care sunt escortati afara din cladire, cu mainile sus.

 

UPDATE 16:45 Tot personalul bazei a fost sfatuit sa se adaposteasca. Baza Andrews, in care locuiau, in 2010, circa 3.000 de oameni, este cunoscuta pentru ca gazduieste cele doua avioane Boeing VC-25 folosite de presedintele Statelor Unite.

Un incident armat ar fi avut loc la centrul medical Marlcolm Grow, unde au fost trimise echipe de interventie, potrivit conducerii bazei.


 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO