Un autobuz plin cu pasageri a căzut într-o prăpastie, în Peru: cel puțin 35 de morți


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 21 Februarie 2018 16:43
Categorie: Stiri externe
Accident Peru

Accident teribil petrecut într-o zonă stâncoasă din Peru, în apropierea provinciei Camana. Un autobuz plin cu pasageri a căzut în gol de la peste 200 de metri.

UPDATE Bilanțul victimelor a fost modificat, ajungându-se la 35 de morți, a anunat Ministerul peruan de Interne.

Poliția estimează că cel puțin 35 de persoane și-au pierdut viața ca urmare a accidentului, scrie FoxNews.

În plus, Sputnik scrie că sursele lor susțin că până la 30 de persoane au murit în urma accidentului, susținând că bilanțul victimelor poate suferi modificări.

Un comisar al poliției, Dino Escudero, a declarat pentru presa locală că cel puțin 20 de persoane au suferit răni, după ce autobuzul a căzut într-o prăpastie.

„La spitalul din Camana au ajuns 14 persoane rănite, iar alte cinci au fost transferate la spitalele din Araquipa și trei au fost transportate de urgență cu elicopterul din cauza rănilor suferite”, a declarat un Secretar de Stat

Oficialii au declarat că astfel de accidente sunt frecvent întâlnite, susținând că șoferii nu adaptează viteza la condițiile de drum. În luna ianuarie, 52 de persoane și-au pierdut viața.

Președintele Pedro Pablo Kuczynski și-a exprimat condoleanțele față de familiile victimelor și a dat asigurări că situația este sub control.

„Toate echipele de salvare au fost mobilizate și intervin pentru a salva și a transporta victime la spitale”, a declarat șeful statului.

 

Sursa: Fox News

Primăria Brazi, Prahova, vrea stații de autobuz ca în Dubai. S-au alocat 100.000 €
Un autobuz plin cu pasageri a rămas fără frâne, în Prahova: „Am ieșit direct prin cioburi”
Autobuz plin cu pasageri, lovit puternic de remorca unui camion: 6 răniți
VIDEO PROTVPLUS.RO