Au vrut să facă cârnaţi dintr-un aligator de jumătate de tonă. Ce au găsit în stomacul fiarei e şocant

Dată publicare: 11-04-2021 14:33
Dată actualizare: 11-04-2021 14:37


Obiectele care au aparținut unor câini au fost găsite în stomacul unui aligator, după 24 de ani

Incredibil, dar adevărat. Un mister vechi de peste două decenii a fost rezolvat după ce un vânător a capturat un aligator de peste 3,6 metri.

Ned McNeely a ucis reptila, apoi a dus-o la o măcelăria Cordray's, din Carolina de Sud, hotărât să-i transforme carnea în cârnați, potrivit Daily Star.

Surpriză! În stomacul aligatorului au fost găsite mai multe obeicte, inclusiv etichetele nedigerate de la cinci zgărzi de câini. Pe una dintre acestea, un număr de telefon era încă vizibil.

„Cu siguranță i-a mâncat (n.r. - pe câini). Era un animal bătrân, de 50 până la 70 de ani”, a declarat proprietara măcelăriei, Claudia Cordray.

„Numărul de telefon încă funcționa. Proprietarul a spus că a vânat în aceeași zonă în urmă cu 24 de ani și că obiectele erau de la câinii săi”, a fost scris pe pagina de Facebook a măcelăriei respective.

În organismul reptilei de 445 de kilograme au mai fost găsite, printre altele, o bujie, dar și o mulțime de cochilii de broaște țestoase.

Descoperirea etichetelor pentru câini a fost cât se poate de întâmplătore. Măcelarii de la Cordray's obișnuiesc să arunce stomacurile reptilelor, fără să se uite înăuntru.

Sursa: Daily Star


VIDEO PROTVPLUS.RO