Tragedie în SUA. Un bebeluş a fost împuşcat mortal de fratele său de trei ani

Dată publicare: 11-04-2021 14:02
Dată actualizare: 11-04-2021 14:08


police

Un bebeluş de doar opt luni a fost împuşcat mortal de fratele său de 3 ani, după ce băiatul mai mare a găsit un pistol în casă.

Nefericitul eveniment a avut loc vineri, într-un apartament din Houston, Texas. Micuțul de opt luni a fost transportat de urgenţă la spital de către părinții săi, dar, în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a murit, informează Independent.

Inițial, Poliția a fost chemată la spitalul la care a fost dus micuţul. Ulterior, oamenii legii au stabilit că incidentul a avut loc în apartamentul familiei. Anchetatorii au găsit arma în interiorul autovehiculului pe care familia l-a folosit pentru a-l transporta pe copil la spital.

Conform oamenilor legii, în momentul producerii incidentului, erau patru adulți în casă: păriții copiilor și doi musafiri.

Unul sau mai mulți adulți aflați în apartament în acel moment ar putea fi acuzați de punerea pistolului la dispoziția minorilor.

„Vreau să fac apel la părinţi, la tutori, la oricine, pentru a nu mai lăsa armele personale la îndemâna oricui”, a declarat asistentul șefului poliției din Houston, Wendy Baimbridge.

„Este unul dintre cazurile pe care nu vrei să le primești. Este unul dintre cazurile pe care ți le vei aminti mereu”, a mai spus aceasta.

 

Sursa: Independent.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO