Aterizare de urgență după ce un pasager a flatulat fără încetare
Pilotul unui avion care zbura între Dubai şi Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în urma unui conflict izbucnit la bordul aeronavei după ce unul dintre pasageri ar fi refuzat să înceteze să flatuleze, scrie Fox News.
Doi olandezi care stăteau lângă pasagerul care suferea de flatulenţă l-ar fi rugat pe acesta să înceteze, însă el a refuzat, relatează Agerpres.
În urma plângerilor formulate de cei doi pasageri, însoţitorii de zbor din avionul aparţinând companiei Transavia Airlines nu ar fi intervenit, ceea ce a dus la o bătaie între bărbaţi.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
În ciuda avertizărilor pilotului, altercaţia a continuat, iar avionul a fost îndreptat către aeroportul din Viena unde a aterizat de urgenţă.
Un echipaj de poliţie a urcat la bord după aterizare, iar două femei şi doi bărbaţi au fost îndepărtaţi din aeronavă.
Femeile, care sunt surori, intenţionează să se adreseze unui tribunal deoarece pretind că nu au fost implicate în această altercaţie, precizează sursa citată. Nora Lacchab, studentă în vârstă de 25 de ani, a declarat că scoaterea sa din avion a fost ''umilitoare''. ''Nu ştiam cine erau aceşti băieţi, am avut doar ghinionul de a sta pe acelaşi rând cu ei şi n-am făcut nimic. Tot ce pot spune este că echipajul a fost provocator şi a alimentat situaţia'', a declarat Lacchab pentru De Telegraph.
Toţi cei patru pasageri au fost eliberaţi din custodia poliţiei fără a fi acuzaţi. Însă cu toţii au primit interdicţie de a mai zbura cu o aeronavă a companiei Transavia Airlines.
''Echipajul nostru trebuie să asigure siguranţa în zbor. Când pasagerii prezintă riscuri, ei intervin imediat. Oamenii noştri sunt antrenaţi pentru acest lucru. Ei ştiu foarte bine care sunt limitele. Prin urmare, Transavia susţine echipajul însoţitor şi piloţii'', a declarat compania aeriană într-un comunicat.