Angelina Jolie, un milion de dolari pentru copiii afectați de Covid-19. Cât a donat Rihanna

Ultima actualizare: 27-03-2020 10:20
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, face tratament pentru schimbare de sex - 9
Getty

Angelina Jolie a donat un milion de dolari în beneficiul copiilor care se confruntă cu nesiguranţa alimentară în contextul pandemiei de COVID-19.

"De săptămâna aceasta, mai mult de un miliard de copii din lumea întreagă nu mai merg la şcoală din cauza pandemiei de coronavirus", a spus Angelina Jolie.

"Mulţi copii depind de îngrijirea şi hrana pe care o primesc în timpul orelor de curs, printre aceştia şi 22 de milioane de copii din Statele Unite care depind de ajutorul alimentar", a adăugat Jolie.

Actriţa de la Hollywood, recunoscută pentru implicarea sa în cauze umanitare, a donat suma către organizaţia No Kid Hungry, care oferă hrană copiilor din familii cu venituri reduse de pe teritoriul Statelor Unite, unde multe şcoli şi-au închis porţile din cauza pandemiei, informează Press Association, citată de Agerpres.

''No Kid Hungry face eforturi ferme de a ajunge la un număr cât mai mare dintre aceşti copii'', a mai spus actrița.

Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani şi laureată cu Oscar, nu este singura celebritate care se alătură eforturilor de ajutorare în plină pandemie de COVID-19.

Organizaţia Clara Lionel Foundation, înfiinţată de Rihanna, a donat 5 milioane de dolari în beneficiul unor organizaţii din Statele Unite şi din alte regiuni de pe glob.

Fostul guvernator de California şi actor de la Hollywood, Arnold Schwarzenegger, a promis un milion de dolari pentru a sprijini o companie care furnizează resurse personalului medical din prima linie, iar actorii Ryan Reynolds şi Blake Lively au donat o sumă similară către două asociaţii care administrează bănci de alimente.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO