A rămas fără 200.000 de dolari, din cauza unui bărbat cunoscut pe Tinder: „Mă urăsc”

07-05-2019 12:19

Tânără din Norvegia păcălită

Cecille Fjellhoy, o tânără de 29 de ani din Norvegia, a rămas fără 200.000 de dolari, după ce a fost păcălită de un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder.

 

Fjellhoy studia în Londra când a cunoscut pe site-ul de dating un bărbat de care s-a îndrăgostit instant. Bărbatul, care pretindea că este un milionar israelian cunoscut drept „prințul Diamantelor”, a dus-o inclusiv în Bulgaria cu avionul privat, scrie ABC News.

Însă ceea ce a început ca un basm s-a transformat într-un coșmar. Simon Leviev era, de fapt, un bărbat condamnat la 3 ani de închisoare pentru fraudă; el păgubise mai multe femei prin aceeași metodă, folosind banii ca să poată pretinde că duce o viață de lux.

„Îl urăsc, e oribil. M-am săturat să plâng din cauza asta. E atât de dureros. Mă urăsc că am făcut asta! Prima dată când l-am cunoscut mă gândeam că îmi place de el și că și el mă place. A început sî îmi scrie și să mă sune. Părea că vrea să mă cunoască și cred că m-a păcălit”, a mărturisit femeia, conform ABC News.

Shimon Hyuat (n.r - numele real al bărbatului) i-a spus că face comerț cu diamante și că de aceea călătorește frecvent. Astfel, cei doi au început o relație la distanță: își trimiteau bilețele, mesaje și filmulețe de dragoste. Potrivit acesteia, de cele mai multe ori bărbatul zbura acolo unde ea se afla, spunându-i mereu că vine cu un avion privat.

Bărbatul de 28 de ani a mers atât de departe încât să îi trimită fotografii în care apare alături de bodyguardul său în spital, după ce ar fi fost atacați de niște presupuși inamici.

„Mi-a zis că avea nevoie să fie protejat. Mi-a zis că are nevoie să îl ajut. Știu că sună nebunesc, dar m-am gândit că de ce ar avea un bărbat uriaș în preajma lui dacă n-ar fi avut nevoie să fie protejat?”

Astfel, a rugat-o pe tânără să îi transfere o sumă de bani, pentru echipa care se ocupa de siguranța sa și i-a promis că îi va transfera banii.

„Nu m-am gândit că este o problemă pentru că era înconjurat de oameni pe care i-am întâlnit și care lucrau la compania LLD Diamonds, așa că am crezut că banii există. Mi-a zis că totul se va rezolva peste o săptămână. Apoi a mai trecut o săptămână și încă una. În cele din urmă, aproape că nici n-am mai realizat cât de mulți bani îmi datora”, a continuat ea.

Cecille Fjelljoy a mai spus că a făcut toate aceste lucruri pentru el din cauză că se îndrăgostise de bărbat.

„Cea mai dificilă parte a fost să realizez că nu e cine pretindea a fi. Persoana pe care credeam că o cunosc și că o iubesc a făcut ceva diabolic. E prima dată când șocul a fost atât de puternic că am simțit că îmi e rău. Auzeam în cap: „Viața ta a fost distrusă.” Simțeam cum totul se prăbușește în jurul meu. A trebui să fiu internată la psihiatrie, pentru că aveam gânduri de suicid. Nu vedeam nicio scăpare. Îmi pierdusem iubitul, dar nu mă părăsise, pentru că el n-a existat niciodată”, a mai spus ea.

Astfel, ea a depus o plângere la poliție pe numele bărbatului, care în prezent este în Panama.

Bărbatul se apără, însă, spunând că nu a fost nimic între ei și că a fost „un împrumut între prieteni.”

„Nu e nimic, cu excepția unui împrumut între prieteni. A fost de acord să îmi împrumute banii, apoi a dispărut înainte să i-i returnez. Am fost folosit; a obținut cadouri scumpe, a umblat doar după banii mei. Când le-am rugat să mă ajute, spunându-le ca am niște probleme, au fost de acord”, a spus el despre „victimele” sale.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: ABC News


VIDEO PROTVPLUS.RO