A chemat politia pentru ca baietii ei se holbau la sanii unei brunete!

Ultima actualizare: 08-11-2012 10:04
Cele mai sexy la plaja

Gesturile lascive cu care o tanara aflata la plaja isi aplica lotiunea de protectie solara i-a “tulburat” pe copii mei, le-a spus o mama grijulie politistilor dintr-o statiune din Italia.

Totul se intampla pe o plaja din sudul Romei, la Anzio mai exact. Dis-de-dimineata, o familie formata din mama si doi baieti, de 12 si 14 ani, si-au pus prosoapele pe nisip si s-au pregatit de o zi caniculara. Linistea familie a fost insa brusc tulburata de vederea unei tinere topless.

In fata celor trei, o tanara de 26 de ani, pe numele ei Luisa, isi aplica lotiunea anti-ultraviolete, cu factor de protectie mediu.

Cum femeia nu purta sutien, se pare ca a vrut sa-si protejeze ceva mai bine sanii dandu-i insistent cu ulei de plaja.

Or asa ceva i s-a parut “scandalos” mamei de alaturi, mai ales ca cei doi copii ai sai nu-i mai acordau deloc altentie, erau practic hipnotizati de ce se intampla cu protectia solara a Luisei.

Revoltata, mama lor s-a dus tinta la o patrula de politie din zona ca sa reclame “indecenta cu care fata isi intinde lotiunea. Mi-a tulburat baietii!” – a spus ea oamenilor legii.

Cazul a intrigat toata Italia si s-a pornit acum o ampla dezbatere cu privire la plaja topless, scrie Daily Mail.

Avocatul Luisei spune ca este absurd ca asa ceva se intampla in 2010. "Sa ne intelegem, clienta mea este inalta, bruneta, si are niste sani superbi. Nu vi se pare normal sa-i protejeze cat poate de bine? Da, admit faptul ca s-ar putea sa fi atras atentia celor doi pustani dar asta nu trebuie nicidecum sa duca la o condamnare a clientei mele. Este total surprinsa ca este acuzata pentru simplu fapt ca a facut plaja topless.”

Un purtator de cuvant al politiei din Anzio a declarat la randul sau ca "o patrula a fost oprita de mama a doi copii care era suparata pe o tanara care nu purta sutien pentru ca isi aplica lotiunea de plaja intr-un fel obscen. Am deschis un dosar si vom cerceta cazul. Din ce am auzit, tanara acuzata este foarte, foarte atragatoare”, a admis politistul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO