Zece mistreți au năvălit în curtea unei grădinițe din Polonia. Cum au intervenit vânătorii


Ultimul update: Marti 03 Decembrie 2019 09:26
Data publicarii: Marti 03 Decembrie 2019 07:59
Categorie: Stiri externe

Ne-am obişnuit cu urşi pe străzile oraşelor noastre, însă un oraş din Polonia s-a confruntat cu o problemă mai complexă: zece mistreţi, şi adulţi şi godaci, s-au refugiat în curtea unei grădiniţe.

Pentru că era o zonă populată, vânătorii chemaţi să se ocupe de problemă nu au putut să împuşte mistreţii şi nici să-i prindă. Aşa că au aşteptat să plece singuri.

Mistreţii au dat într-un final dovadă de înţelegere. Au plecat din grădiniţă chiar pe unde au venit şi s-au refugiat din nou în pădure.

Cei zece mistreţi, printre care câţiva pui, şi-au făcut din senin apariţia pe străzile din oraşul polonez Poznan.

Animalele sălbatice au venit dintr-o pădure din apropiere şi s-au refugiat chiar în curtea unei grădiniţe. Oamenii s-au ţinut la distanţă şi au chemat imediat autorităţile.

Przemyslaw Piwecki, Poznan city guard: „În situaţii ca acestea vânătorul decide ce e de făcut. Vânătorul a ajuns aici ca să stabilească planul de bătaie.”

Pentru că socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea de la grădiniţă, vânătorul nu a putut face mare lucru din cauza numărului mare de copii aflaţi în zonă. A găsit până la urmă o soluţie ca să-i pună pe fugă pe mistreţi.

Przemyslaw Piwecki, Poznan city guard: „Vânătorul nu a putut folosi armele şi să le împuşte pe animalele astea. Era de asemenea imposibil să le prindem. Aşa că singura metodă eficientă a fost să le gonim către mediul lor naturală, spre pădure.”

Şi, până la urmă, soluţia paşnică a dat rezultatele aşteptate.

Przemyslaw Piwecki, Poznan city guard: „Mistreţii au fugit până la urmă tot prin spărtura prin care au intrat în curtea grădiniţei şi s-au îndreptat spre pădurea din apropiere. Totul s-a terminat cu bine.”

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în toată această poveste: nici oamenii, nici mistreţii, iar copiii de la grădiniţă şi-au luat înapoi terenul de joacă.

Ce a urmat după ce câțiva traficanți au îngropat pachete cu droguri în pădure
Oameni atacaţi de urşi, la vânătoare. Poliţia a deschis o anchetă
Un vânător a filmat momentul în care e sfâşiat cu sălbăticie de un urs
FULLSCREEN
Zece mistreți au năvălit în curtea unei grădinițe din Polonia. Cum au intervenit vânătorii
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO