Dosarul Colectiv: Parlamentul ii va audia pe Raed Arafat si pe inspectorii Guvernului. Raportul oficial ar putea fi modificat

Ultima actualizare: 02-04-2016 07:12
Raed Arafat

Seful DSU, Raed Arafat, si reprezentantii Corpului de Control al Guvernului vor fi audiati joi in Parlament in cazul interventiei de urgenta dupa incendiul din Colectiv.

Seful DSU, Raed Arafat, dar si reprezentanti ai Corpului de Control al Guvernului vor fi audiati, joi, in Comisia pentru Sanatate a Camerei Deputatilor in cazul anchetei privind reactia autoritatilor medicale si din sistemul de urgenta la incendiul din clubul Colectiv.

Audierile vor incepe la ora 10.00 si vor avea ca tema "interventia prespitaliceasca si spitaliceasca din seara zilei de 30 octombrie 2015 ca urmare a incendiului de la Colectiv", potrivit Comisiei pentru sanatate a Camerei Deputatilor.

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, si reprezentanti ai Corpului de Control al Guvernului vor veni in fata deputatilor din aceasta Comisie.

Audierile au loc in contextul neregulilor semnalate de Corpul de Control in cazul interventiei de la Colectiv. Subiectul a fost discutat si luni, la Guvern, intre reprezentantii Corpului de Control al premierului, secretarul de stat Raed Arafat si echipa DSU.

Surse oficiale declarau pentru News.ro ca una dintre concluziile intalnirii a fost aceea ca vor fi aduse actualizari raportului Corpului de Control al Guvernului.

Directia de Sanatate Bucuresti, spitalele unde au fost internate victimele, ISU si Departamentul pentru Situatii de Urgenta sunt cele patru institutii care au intervenit necorespunzator in noaptea tragediei de la Colectiv, potrivit concluziilor raportului Corpului de Control al primului ministru.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO