Tehnologia anului 2021, anunțată la ILikeIT. Ce pregătesc marii jucători de pe piața tech

Ultima actualizare: 08-01-2021 12:11
Tehnologia anului 2021, anunțată la ILikeIT. Ce ...
La ce să ne așteptăm în 2021 din punctul de ve...

Tehnologia din anul 2021 va fi influențată de pandemie. Evenimentul mondial în materie de tehnologie se va desfășura online, iar principalii jucători se pregătesc să arunce pe piață modele îndrăznețe.

 

Invitatul Iuliei Ionescu la emisiunea ILikeIT de vineri a fost jurnalistul Ciprian Ioana, pasionat de tehnologie. El a spus la ce să ne așteptăm din punct de vedere al inovațiilor tehnologice în anul care de abia a început.

Iulia Ionescu: S-a vorbit în ultimul timp despre primul IPhone pliabil...

Ciprian Ioana, jurnalist tech: „Cred că 2021 va fi un an deosebit de interesant din punct de vedere al noilor tehnologii, mai ales că viitorul acesta ultra tehnologizat și ultra digitalizat pe care tot îl așteptăm s-ar putea să fie cumva grăbit de pandemie. Una dintre știri ar fi, da, că așteptăm primul IPhone pliabil în acest an, există niște zvonuri că s-au făcut niște teste cu rezultate promițătoare și că cei de la Apple ar putea intra pe această nișă a telefoanelor pliabile. N-ar fi primii, pentru că Samsung și Huawei au mers în direcția asta, probabil au așteptat să vadă cum reacționează piața și ar fi de așteptat să vedem și primul IPhone pliabil în acest an”

Iulia Ionescu: Cele mai multe companii care au lansat aceste dispozitive nu au avut întotdeauna cele mai bune rezultate, ne așteptăm și de la Samsung care se pregătesc să lanseze S21 în 2021

Ciprian Ioana, jurnalist tech: „Practic, vorbim de prima lansare majoră anul acesta, Samsung se pregătește să vină cu trei modele de S21, respectiv S21, S21+, și S21 Ultra. Vom vedea cu ce vor veni sud-coreenii anul acesta, lansarea este programată pe 14 ianuarie, săptămâna viitoare.”

Iulia Ionescu: Săptămâna viitoare va fi CES 2020, eveniment pentru prima dată online, cel mai mare eveniment din zona tech. La ce să ne așteptăm?

Ciprian Ioana: „E un eveniment de tradiție, eu unul mi-aș fi dorit să fiu acolo, din păcate pandemia ne ține acasă, se va desfășura online, toți marii producători își vor prezenta noile produse în format streaming video, ne așteptăm fiind tot un an sub umbrela pandemiei să vedem foarte multe soluții digitale pentru viața de zi cu zi, de la roboți casnici care să ne facă cumva viața mai ușoară, până la ceasuri, brățări, gadgeturi inteligente.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO