iLikeIT. Jocuri de week-end: ping-pong pe telefon şi simulator de trenuri

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2018 09:53
Categorie: iLikeIT

George Buhnici ne-a pregătit, aşa cum ne-a obişnuit, o listă cu jocuri noi pentru telefonul mobil.

Table Tennis Touch este primul din lista de astazi si merită încercat dacă sunteti iubitori de sporturi ... pe telefon. Este cel mai complex joc de Ping Pong pentru telefoane mobile, nu doar pentru meciurile spectaculoase, ci si pentru modurile de antrenament. Sunteti provocat, de exemplu, să trimiteti mingea într-un anumit loc de pe masă, dar să dărâmati si popice, ca să învătati cum să loviti corect.

Turneele devin din ce în ce mai grele pe măsură ce căpătati experientă. Dacă aceste meciuri vi se par totusi mult prea usoare, puteti să va intreceti cu oameni aflati oriunde pe glob. Table Tennis Touch este gratuit pentru iOS si Android.


Train Simulator 2018 este, asa cum îi spune si numele, un simulator pentru cei care vor să fie mecanici de locomotivă. Jocul pune la dispozitie o multime de misiuni pentru care aveti nevoie de foarte mult timp liber. Trebuie să transportati pasageri sau marfă specială pe aproape tot continentul american. Veti putea conduce atât locomotive diesel, cât si electrice.

Trebuie să fiti atenti la consumul de combustibil, schimbarea liniilor ferate, confortul calatorilor sau limitele de viteze. Doar asa puteti să obtineți punctaj maxim. Train Simulator 2018 este gratuit pentru Android, iar pentru iOS trebuie sa platiti patru lei.

Torque Burnout este un joc cu masini care se bazeaza pe spectacol, si nu pe viteza. Aveti doar o misiune - să obtineti un scor cât mai mare făcând tot felul de cascadorii până când explodează anvelopele. Pentru acest lucru primiti bani virtuali pe care apoi îi puteti cheltui după bunul plac pentru alte masini si anvelope mai performante. Torque Burnout este gratuit pentru Android si iOS. Insa pentru anumite automobile veti fi nevoiti sa scoateti din buzunar bani reali.

Pocket City este un joc de strategie pentru cei care visează să ajungă primari. Aveti la dispozitie un buget limitat la începutul aventurii, pe care trebuie să-l folositi pentru dezvoltarea orasului. Porniti la drum cu o clădire - cea a primăriei. Apoi sunteti provocati să dezvoltati cartiere rezidentiale, fabrici, zone comerciale, centrale electrice ori sisteme de apă si canalizare. Evident, prosperitatea se vede în bugetul local. Si, in functie de banii adunati, veti putea investi în cresterea si mai rapidă a orasului. Pocket City este gratuit. Dar, daca vreti sa scapati de reclame, trebuie sa dati 11 lei.

iLikeIT. Jocurile mecanice au ajuns pe telefoane mobile
iLikeIT. Jocurile mecanice au ajuns pe telefoane mobile
10 years challenge
”10 years challenge”. Ironia Ambasadei Suediei pentru Guvern și glume despre politicieni
iLikeIT. Elicopterul hibrid care ar putea să facă naveta, în curând, între orașe
Sondaj: Utilizatorii Facebook nu știu că informaţiile lor sunt înregistrate de companie
iLikeIT. Cântarul de bucătărie care ne poate ajuta să slăbim
iLikeIT. Bicicleta inteligentă care va putea să interpreteze gândurile biciclistului
iLikeIT. Doi români mutaţi în Canada au creat cea mai avansată bormaşină din lume
Google Assistant
Google Assistant va traduce conversaţii în timp real