iLikeIT. Jocul săptămânii: Farming Simulator 18 - un simulator complex de agricultură


Ultimul update: Luni 24 Septembrie 2018 11:05
Data publicarii: Sambata 22 Septembrie 2018 10:47
Categorie: iLikeIT

Farming Simulator 18 este un joc fără o poveste sau vreun sfârşit lacrimogen. E un simulator de agricultură complex cu o grafică spectaculoasă pentru mobil.

Poți să conduci peste 50 de utilaje într-o lume open-world, adică poţi să mergi unde vrei tu, când vrei tu, în ferma uriaşă.

Spuneam că nu are poveste pentru ca jucătorul îşi alege cum să-şi crească propria afacere. Porneşti cu câteva terenuri în "portofoliu", apoi semeni grâu, porumb, sfecla de zahăr, cartofi sau floarea soarelui, ai grijă de cultură, strângi recolta, apoi o vinzi în profit. Şi-o iei de la capăt. Cu banii strânşi te poţi uita apoi la alte terenuri pe care să le cumperi sau utilaje mai performante cu care să-ţi extinzi business-ul.

Poţi să cumperi porci pe care să-i creşti şi să-i vinzi în profit. Te poţi uita şi la nişte vaci sau oi pentru lapte sau lâna de cea mai bună calitate. Nu-ţi pune nimeni restricţie în joc pentru cum să-ţi faci afacerea profitabilă.

În total, în joc, sunt peste 50 de utilaje, de la tractoare simple, până la combine super-moderne pe care le poţi pune să lucreze singure pământul. Apoi, ai de ales între alte utilaje pe care le cumperi din banii câştigaţi. Cultivatoare, pluguri sau scarificatoare.

Cu ocazia asta înveţi şi cu ce se joacă fermierii în realitate.

Farming Simulator 18 este disponibil pe Android şi iOS şi o versiune mai complexă pe console sau PC-uri.

Pe mobil, varianta testată de noi costă 25 de lei, dar nu are reclame.

iLike IT: Tehnologia 8K - Cum arată televizorul cu o imagine de 16 ori mai mare decât canalele care emit în România
iLikeIT. Recomandări de jocuri gratuite pentru weekend, de la George Buhnici