iLikeIT. Amatorii de jocuri precum Counter-Strike pot câștiga premii la ”Romanian Creative Week”

Dată publicare: 31-05-2021 10:10
Dată actualizare: 31-05-2021 10:40


iLikeIT. Amatorii de jocuri precum Counter-Strike ...
iLikeIT. Amatorii de jocuri precum Counter-Strike ...

A venit momentul pentru iLikeIT. Astăzi vorbim despre o competiție care va avea loc la Romanian Creative Week (RCW), un eveniment la care PRO TV este partener media.

Iașiul se va transforma, între 2 și 6 iunie 2021, în nucleul creativității din România, găzduind nume sonore din domenii precum modă, arhitectură, muzică, film, publicitate, new media, design industrial.

La acest eveniment vor fi organizate și competiții pentru amatorii de gaming, iar în studioul iLikeIT au fost invitați, să vorbească despre acest lucru, Jaxy și Alexa, doi jucători profesioniști de Counter-Strike, dar și alte jocuri.

”O să fie mai multe concursuri și o să se poată înscrie lumea fizic. O să ne întâlnim acolo cu ei, o să stăm de vorbă cu ei. O să se poată juca și o să fie etapele de calificări în primele zile și, în principiu, vineri sau sâmbătă etapa finală, dar în principu cred că vineri e faza finală. Bineînțeles, o să câștige premii cei mai buni dintre ei” - a explicat Jaxy.

Romanian Creative Week este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. 

Mai multe detalii despre RCW, pe www.romaniancreativeweek.ro și pe paginile de Facebook și Instagram, precum și pe YouTube.