Farse de 1 aprilie de la Google:De acum faci cautari cu nasul,Youtube se inchide si Gmail se schimba

Ultima actualizare: 04-04-2013 06:51
youtube 1 aprilie

Nici Google nu a uitat de 1 APRILIE si le-a pregatit utilizatorilor sai mai multe surprize cu adevarat amuzante.

Prima este lansarea unei noi aplicatii, denumite GOOGLE NOSE. Aplicatia, aparuta special ca o FARSA DE 1 APRILIE, ii va ajuta pe utilizatori sa afle ce floare au in fata in functie de miros, dar si ce fel de mancare este gatita atunci cand intra intr-un apartament.

In prezentarea aplicatiei, Google a specificat faptul ca folosindu-te de Nose, poti identifica dupa miros "o masina noua, interiorul unui mormand egiptean sau o fantoma".

A doua PACALEALA DE 1 APRILIE de la Google este lansarea unui noul Gmail, denumit Blue: "Va fi la fel ca si Gmail-ul vechi, doar ca albastru".

Nici cei care folosesc Google Maps nu au scapat de farse in aceasta dimineata. Google a pregatit de 1 APRILIE serviciul "Google Treasure Maps", pentru toti utilizatorii Google Maps.

Trecem insa si la subiecte mai sensibile si nu doar amuzante. Si asta pentru ca Google a anuntat printr-un clip postat azi noapte ca va inchide YouTube, iar ca ultim gest fata de milioanele de utilizatori, va selecta cel mai bun clip postat vreodata pe reteaua de streaming video. Clipul cu anuntul facut de oficialii de la Youtube a fost vizionat peste noapte de aproape 400.000 de persoane.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO