Cine e Priscilla Chan, fata de 100 de miliarde de dolari si noua sotie a fondatorului Facebook

Ultima actualizare: 02-11-2012 12:56
priscilla

Priscilla Chan este cel mai cautat nume de pe internet in ultimele 24 de ore, dupa ce s-a casatorit cu fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

"Ii plac Target, Food Network si rosiile, iubeste sa faca fotografii cu cainele ei, Beast si recunoaste ca este dependenta de de telefonul mobil, pe care il verifica la fiecre 5 secunde." - asa este descrisa astazi Priscilla Chan, cea mai cautata fata de pe Facebook in ultimele 24 de ore.

Dupa 9 ani de relatie, Priscilla Chan si Mark Zuckerberg s-au casatorit, iar anuntul a provocat o reactie in lant pe toate site-urile si retele de socializare.

Fotografia oficiala cu cei doi la nunta a fost postata pe Facebook, iar acum misterioasa iubita a miliardarului din Sillicon Valley este cel mai cautat personaj de pe internet.

Nunta a fost facuta in secret. Cei 100 de invitati au fost anuntati ca este petrecerea de absolvire a Priscillei, nicidecum casatoria dintre ea si Mark.

Cei doi s-au cunoscut si imprietenit acum mai bine de 9 ani, la Stanford, unde Mark a chemat-o pe Priscilla sa lucreze la Facebook. Desi fata a acceptat, nu a avut niciodata o legatura oficiala cu celebra retea de socializare.

Asta nu inseamna ca nu a influentat directia luata de Facebook in ultima perioada. CNN precizeaza ca Priscilla a venit in urma cu cateva luni cu ideea ca utilizatorii Facebook sa aiba in sectiunea "Life Event" posibilitatea de a introduce "Organ-donation".

"Dupa ce a terminat scoala a lucrat ca profesoara, pentru ca apoi sa invete sa urmeze medicina" - CNN.

"Iubesc sa gatesc, imi plac lucrurile 'soft', sunt o creatura simpla", se descrie sotia lui Mark pe Facebook.

In ultimul an, Priscilla a incercat sa-l invete pe Mark mandarina. Chan vorbeste engleza, spaniola si cantoneza, un dialect din china.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO