Ceata deasa a acoperit soselele din Hunedoara. Soferii grabiti au fost trasi pe dreapta

30-11-2011 14:21


Inca de la orele diminetii, peste centrul tarii s-a lasat un voal des de ceata, iar vizibilitatea a scazut in unele zone sub 100 de metri.

Cele mai multe probleme au fost pe DN 7, intre Orastie şi Sebes, unde soferii au circulat cu viteza melcului. Cei care au ignorat ceata si au apasat mai tare pedala de acceleratie a masinii au fost trasi pe dreapta de politisti.

Unii au scapat doar cu avertismente si au fost sfatuiti sa o lase mai moale cu viteza mai cu seama ca, in zona s-au inregistrat mai multe accidente grave, soldate cu morti. “In conditii de vizibilitate redusa, ceata, cu vizibilitate sub 100 de metri, recomandam conducatorilor auto sa respecte limitele legale de viteza de 50 de km/ora in afara localitatilor si 30 de km/ora in localitati, sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta intre autovehicule si sa se asigure temeinic inaintea efectuarii manevrelor de depasire care sunt deosebit de periculoase in aceste conditii”, a declarat Valeriu Oltean, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Hunedoara. Politistii atrag atentia ca pe ceata, soferii nu au timp sa reactioneze si sa opreasca autoturismul in conditii de siguranta.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO