Protest cu masti la Hunedoara. Angajatii Postei Romane si-au spus nemultumirile

28-02-2013 13:16


protest cu masti,hunedoara

 Aproximativ 30 de angajati ai Postei Romane au protestat astazi in fata Prefecturii Hunedoara. Oamenii si-au acoperit fetele cu masti de carton, s-au adunat in fata sediului institutiei si timp de doua ceasuri si-au spus nemultumirile.

 Protestul a inceput la ora 11:00. Postasii hunedoreni sunt nemultumiti de disponibilizarile diferentiate pe judete in functie de numarul de angajati, de plata drepturilor salariale asa cum au fost negociate si de modul cum sunt acordate zilele libere cuvenite.

O delegatie formata din reprezentanti ai protestatarilor a fost primita de subprefectul de Hunedoara, Vasile Poteca. “Problemele care pot fi rezolvate dupa parerea mea sunt concediile de odihna si disponibilizari diferentiate pe judete. Este foarte clar ceea ce spun sincialistii. In judetul Hunedoara ar trebui disponibilizati mult mai putini oameni decat in alte judete cu incarcatura de personal mult mai mare decat la noi. Noi vom sustine ca disponibilizarile sa se faca diferentiat si nu la gramada. Vom transmite mai departe Guvernului Romaniei prin Ministerul Informatiilor si Postei Romane sustinerea noastra”, a declarat subprefectul de Hunedoara.

Protestul postasilor din Hunedoara s-a incheiat la ora 13:00.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO