Politistul din Vulcan, suspectat ca a intretinut relatii sexuale cu un minor, s-a intors la serviciu

Ultima actualizare: 20-01-2013 07:06
sucila,politist acuzat sex minor

 Adrian Sucila a fost arestat in urma cu jumatate de an, pentru act sexual cu un minor, corupere de minori si furt, s-a intors la serviciu. Barbatul a fost eliberat din arest, dar nu are dreptul sa lucreze cu documente secrete.

 Politistul a revenit la serviciu dupa ce Tribunalul Hunedoara l-a eliberat sub control judiciar, acesta urmand sa fie judecat in stare de libertate.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara Bogdan Nitu, a declarat ca Adrian Sucila si-a reinceput serviciul la Politia Vulcan, unde lucra inainte de a fi arestat. Politistului i se va face o noua fisa a postului care sa respecte noul sau statut. Astfel, Sucila nu va avea dreptul sa lucreze cu documente secrete, iar incadrarea sa salariala va fi minima.

Adrian Sucila a fost eliberat din inchisoare luni, dupa sase luni de arest preventiv. El nu are voie sa paraseasca localitatea de domiciliu fara acordul instantei si nici sa intre in legatura cu victimele si martorii din dosar, dar nici nu prietenii acestora.

Urmatorul termen al procesului in care Adrian Sucila este judecat pentru act sexual cu un minor si corupere de minori a fost stabilit de instanta de la Petrosani pentru 29 ianuarie.

Adrian Sucila a fost arestat preventiv in iulie anul trecut, fiind acuzat ca intretinea relatii sexuale cu un baiat minor, fiul viceprimarului Vulcan de atunci, Angela Stoica.

Totodata, barbatul este acuzat si de furt, deoarece i-ar fi sustras tatalui băiatului cu care avea relatii sexuale suma de 500 de euro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO