Pacalit de „partenerii” de afaceri. Ce a primit un barbat in locul unor tigari de contrabanda

14-02-2013 11:11


cutie

 Un barbat de 44 de ani din Petrosani, judetul Hunedoara sustine ca a fost talharit de mai multi indivizi care i-au furat 5.700 de lei si a cerut ajutorul politiei pentru a-si recupera banii.

 Barbatul a povestit ca a chemat un taximetru pentru a pleca la Timisoara, iar taximetristul a venit insotit de trei barbati care i-au smuls toti banii din mana in timp ce negocia cursa.

Politistii au deschis o ancheta si au aflat ca de fapt victima mintise. Il cunostea pe unul dintre cei care i-au luat banii si incerca sa cumpere de la el tigari netimbrate pe care sa le vanda mai departe. De fapt, barbatii i-au vandut ambalajele unor cartuse de tigari care contineau in interior polistiren expandat. Au luat cei 5.700 de lei si apoi ai fugit. Barbatul ramas fara bani s-a gandit sa minta pentru a-si recupera paguba.

Politistii i-au prins pe cei patru barbati care sunt acum cercetati in libertate pentru inselaciune. Si victima risca o amenda pentru ca a mintit in timpul declaratiilor. Pana acum, oamenii legii au reusit sa recupereze doar 10 la suta din suma.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO