(P) Cefin Trucks inaugureaza un nou sediu in Santandrei, judetul Hunedoara

Ultima actualizare: 22-06-2014 07:09

Pe o suprafata de 8.000 mp, intr-un spatiu nou,modern si accesibil, Cefin Trucks ofera companiilor din domeniul transporturilor servicii de calitate, dezvoltand segmentul reparatiilor multimarca.

Cefin Trucks activeaza de peste 18 ani in domeniul auto ca furnizor de produse si servicii integrate pentru domeniul transporturilor, compania fiind cunoscuta drept unul dintre cei mai importanti distribuitori de vehicule comerciale din Romania, cu 8 sedii operationale in tara: Bucuresti, Galati, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Deva, Arad si Timisoara.

Prezenta de aproape un deceniu in judetul Hunedoara, compania Cefin Trucks deschide un nou sediu in Santandrei, intr-un spatiu modern si accesibil, pentru a asigura servicii de calitate companiilor care activeaza in lumea transporturilor. Suprafata de 8.000 mp include spatii de parcare, cladiri de birouri si spatiu destinat service-ului de camioane. In noul sediu se pot efectua diagnoze electronice pentru toate tipurile de vehicule comerciale, iar in service-ul Cefin Trucks va functiona in continuare o linie de ITP autorizata RAR pentru toate tipurile de autovehicule.

Capacitatea de reparatii este de 8 vehicule simultan, punctul de distributie de piese de schimb pentru toate marcile de camioane completand oferta CEFIN TRUCKS pentru transportatorii din judetul Hunedoara.

Incepand cu luna februarie, CEFIN TRUCKS si-a unit fortele cu una dintre cele mai mari companii din lume in domeniul achizitiilor si vanzarii de camioane rulate (BAS TRUCKS) in scopul unui parteneriat comercial care consta intr-un acord in ceea ce priveste achizitiile si vanzarile de camioane rulate in Romania si tarile din sud estul Europei.

Cefin Trucks – specialistul tau in camioane!

Pentru mai multe detalii vizitati www.cefinromania.ro si www.cefintrucks.com.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO