Analiza CNNMoney. Cat vor plati William si Kate pentru cresterea micului print

24-07-2013 08:14


Copil Kate si Will

"Nu platesc chirie si au o avere uriasa". Asa incepe o analiza CNNMoney despre costurile pe care Printul William si Ducesa de Cambridge le vor plati pentru cresterea fiului lor.

Cu toate acestea, concluzioneaza autorii materialului publicat de money.cnn.com, cuplul va plati cel putin 1 milion de dolari pentru educatia si ingrijirea copilului.

Potrivit datelor companiei de asigurari LV=, parintii care locuiesc in Londra platesc aproximativ 368.000 de dolari pentru cresterea unui copil, de la nastere si pana cand acesta implineste 21 de ani, insa in aceasta suma nu este inclus costul educatiei private.

Presupunand ca William si Kate angajeaza o bona - careia ii vor plati un salariu mediu de 54.000 de dolari pe an - si micul print va fi trimis la gradinite si scoli pregatitoare de top, iar ulterior la prestigiosul Colegiu Eton, cheltuielile cu educatia si ingrijirea se vor ajunge la 650.000 de dolari.

Hrana si hainele copilului vor costa cu siguranta mult peste media de 46.000 de dolari, in urmatorii 20 de ani. Spre exemplu, numai un costum pentru copii de la Gieves & Hawkes costa 7.000 de dolari.

Mai trebuie adaugate si costurile cu securitatea, avand in vedere ca William si Kate merg des in vizita la parintii Ducesei de Cambridge, care locuiesc in satul Berkshire, din Bucklebury.

Accesul la mai multe palate regale si posibilitatea de a utiliza proprietatea cu zece camere din Norfolk, a Reginei Elizabeta a II-a, ar urma sa ajute cuplul sa faca economii in privinta vacantelor.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO