Masina strivita de un limitator de inaltime din Brasov. Un om a murit

19-03-2009 00:00

UPDATE: Incident tragic la Brasov, unde inconstienta unui sofer a adus lacrimi si furie intr-o familie. Un om a murit, iar un altul este in agonie la spital.

Erau tata si fiu si au fost striviti in masina lor de un limitator de inaltime, daramat de un camion. Soferul a vrut neaparat sa treaca, desi transporta un excavator, si era evident ca o sa se intample o nenorocire. A smuls practic bara metalica, grea de cateva tone. Povestea de groaza seamana cu cea petrecuta pe DN1, cand bena unui camion a facut praf o pasarela. Si atunci, si acum au avut de suferit oameni nevinovati.

Cele doua victime mergeau destul de aproape de camionul care transporta excavatorul. Cand bara grea de fier a cazut de la peste 4 metri inaltime, barbatul de la volanul Loganului a franat disperat. Inutil insa.

Soferul masinii s-a stins pe loc, strivit de limitatorul greu de cateva tone. Tatal lui, in varsta de 70 de ani, care statea in dreapta a fost zdrobit si el. Miracol, au strigat medicii, cand au vazut ca traieste. Omul este insa in stare critica la spital.

Soferul care a provocat accidentul ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpa, daca se dovedeste ca nu a respectat limita de inaltime.

Anchetatorii verifica acum daca nu cumva si limitatorul era plasat la o inaltime mai mica decat cea inscrisa pe indicatoare.

In toamna, pe drumul cu pricina a fost asternut un strat de asfalt de peste 10 centimetri. Reprezentantii de la drumuri spun insa ca au adaptat si inaltimea limitatorului.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO