2 din cele 4 victime ale accidentului din Botosani au fost decapitate

Ultima actualizare: 08-10-2012 11:10
2 din cele 4 victime ale accidentului din Botosani...
2 din cele 4 victime ale accidentului din Botosani...

UPDATE: Doua din cele patru persoane care si-au pierdut viata in urma accidentului petrecut, joi, la o trecere de cale ferata din localitatea botosaneana Mascateni, unde un tren a lovit un autoturism, au fost decapitate.


Mecanicul de locomotiva spune ca a vazut masina cum se opreste chiar pe linia de tren. Era inca la distanta de ea si a banuit ca soferul va pleca. Se pare, insa, ca din cauza unei defectiuni, autoturismul n-a mai pornit. Mecanicul n-a mai putut sa franeze colosul care a lovit si tarat autoturismul aproape 300 de metri.

Tampoanele primului vagon au zdrobit soferul si pasagerul din stanga. Alti doi oameni din masina au murit pe loc. Barbatul in varsta de 54 de ani, sofer de meserie, mai castiga un ban ducandu-si vecinii in satele din zona, unde aveau treaba.

Astazi, luase in autoturism o profesoara de 30 de ani, un barbat de 42 si o vecina de 65 de ani. Pe langa aceasta din urma, au trecut mai multe autoturisme care n-au oprit s-o ia pana acasa. Doar soferul a carui masina a fost zdrobita de tren a avut loc pentru ea.

Pentru sotia soferului este greu de explicat ce s-a intamplat. Omul avea 40 de ani de experienta si nu facea imprudente. Cel mai probabil, el a franat inainte de trecerea peste calea ferata, dar din cauza ghetii, masina s-a oprit pe sine. Apoi n-a mai putut s-o porneasca.

Dupa aproape trei ore, angajatii de la situatii de urgenta au putut scoate victimele din caroseria zbrobita. Au scos apoi bucati din autoturism de sub trenul in care 40 de pasageri asteptau sa ajunga la destinatie.

Anchetatorii analizeaza ramasitele masinii ca sa afle daca intr-adevar din cauza unei defectiuni n-a mai pornit. Sau daca soferul s-a pierdut si n-a mai putut reactiona cand a vazut trenul la cativa pasi de el.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO