Santajati de doua prostituate, care i-au filmat si i-au pozat "la lucru"

Ultima actualizare: 11-10-2012 07:44

O noapte de placere le-a adus numai neplaceri unor barbati din Dej. Ei au fost santajati de doua prostituate de 15 si 16 ani, care i-au filmat si pozat la intalniri.

"Vreti sa nu ajunga inregistrarile pe internet? Dati-ne bani", le-au tot transmis fetele, sfatuite de capul retelei. Fiecare dintre victime a platit intre 4.000 si 7.000 de euro, numai sa scape de amenintari. Insa cand au vazut ca nu scapa si-au spus povestile la sectie.

Cel care conducea intreaga operatiune este un tanar de 32 de ani din Dej. El se folosea de doua copile, care ademeneau barbatii cu bani in camere de hotel. Acolo, fetele faceau poze si filmau cu telefonul mobil toate momentele intime, dupa care foloseau materialul pentru a santaja victimele.

Unul dintre barbati platise deja 5000 de euro, cand a fost organizat flagrantul. Intr-un final, si-a luat inima in dinti si s-a dus la politie.

Suspectul a fost retinut pentru 29 de zile. Cele doua prostituate minore sunt cercetate in stare de libertate si risca pana la sapte ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO