Proprietar de masina doar pe hartie! Pacalit chiar de cei de la Finante


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 18:50
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: "Cine-o mai face afaceri cu statul, ca mine sa pateasca!". O spune, negru de suparare, un barbat din Mures, care a cumparat o furgoneta scoasa la licitatie de Finantele Publice, a platit 21.000 de lei, dar n-a intrat in posesia masinii.

Functionarii au fost neglijenti cand au pus sechestrul, sustine avocatul omului. Cei de la Finante ridica din umeri. Daniel Stefan a castigat licitatia pentru camioneta si, dupa ce a primit factura pentru suma platita a intrebat cand va avea si cheile. In cateva zile, l-au asigurat functionarii. Au trecut luni.

Disperat, s-a dus si la firma care a pierdut vehiculul. Acolo, administratorul i-a explicat ca masina nu apartine de fapt societatii. A pus-o gaj la o banca pentru un imprumut, dar cei de la Finante n-au verificat atent actele.

Una din neregulile comise de Administratia Finantelor Mures, sustine avocatul familiei, se refera la sechestrul pus pe masina care nu a fost pus legal. Documentul nu a fost semnat de administratorul firmei, ci de sotia lui.

Angajatii de la Finante spun ca nu au cum sa-l ajute pe proprietarul doar pe hartie si nici nu-l pot forta pe administratorul firmei sa-i dea masina.

Administratia Financiara Mures se va alege acum cu doua procese: unul, intentat de barbatul care a cumparat furgoneta, iar celalalt de fostul proprietar, care sustine ca statul nu avea niciun drept sa puna sechestru pe un bun care este, deocamdata, proprietatea unei banci.

Retea de falsificatori de carduri, retinuta de DIICOT
Retea internationala de falsificatori de carduri, urmarita in patru tari!
Arestat dupa ce a falsificat acte pentru pensionare
VIDEO PROTVPLUS.RO