Partida de sex, in spatele blocului, intrerupta de politistii comunitari!

Dată publicare: 14-11-2008 00:00
Dată actualizare: 29-09-2012 09:03


Povestea de dragoste inceputa pe peronul garii, intre un cioban din Valcea, pe care transhumanta l-a adus in Timisoara, si o functionara divortata din oras, a intrat in atentia politistilor comunitari.

Acestia au intrerupt cu brutalitate o partida de amor intre cei doi, care se desfasura ziua in amiaza mare chiar sub geamurile locatarilor dintr-un bloc. Oamenii se pare ca nu au apreciat deloc spectacolul erotic, asa ca au chemat politia comunitara, sa-i scape de supliciu.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au gasit o atmosfera de picnic: cei doi amorezi se aflau intr-o pozitie indecenta, pe o patura intinsa pe iarba, iar in jur se aflau mai multe sticle goale de bere, folosite probabil pe post de afrodiziac. Ca sa aiba probe, echipajul a filmat "flagrantul".

Atat doamna in varsta de 45 de ani, functionara la posta, cat si iubitul sau, un cioban, au fost amendati cu cate 200 de lei pentru comportament si acte obscene in locuri publice. Bani cu care ar fi putut sa-si inchirieze o camera la un hotel, ca sa nu riste sa fie deranjati de oricine.VIDEO PROTVPLUS.RO