Partaj de pomina! A gasit locuinta goala, fara prize, neoane si calorifere

04-12-2009 00:00


Esta cazul unui aradean intors la munca din Ungaria. S-a trezit ca femeia alaturi de care a fost impreuna 13 ani i-a luat totul din casa, mai putin locuinta.  


Prizele scoase, caloriferele demontate si neoanele disparute. Femeia i-a comunicat de altfel decizia printr-un SMS. Omul recunoaste ca lucrurile nu erau tocmai pe roze intre ei, dar nu stie ce ar fi putut sa o infurie intr-atat de tare pe femeie.

Iata mesajul: "Multumeste-i la Dumnezeu ca te-a scapat de mine, ca m-ai vazut plecata. Cu atat m-am ales dupa atatia ani de lucru si chin, gandeste-te ca m-ai despagubit. Ti-a ramas casa, curtea, gradina... Sa fii fericit, ca asta iti doresti de fapt!", i-a scris femeia, in timp ce alti locatari de pe strada vedeau cum niste muncitori incarcau de zor intr-un camion lucrurile din casa celor doi.

Relatia dintre ei nu mai era de ceva ani rupta din rai, spune barbatul in varsta de 38 de ani, cu amaraciune. Dar, sustine el, niciodata nu si-a imaginat ca cea care i-a jurat credinta la bine si la rau ar putea sa-l paraseasca. Si sa ia tot din casa.

Politistii au inceput ancheta si spun ca, in functie de concluzii, femeia ar putea fi acuzata de furt.

 

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO