O politista s-a sinucis, dupa ce iubitul ei a fugit cu o fata de 16 ani!

27-03-2009 00:00

Viata s-a sfarsit brusc pentru o tanara de 23 de ani, care lucra ca politist comunitar in judetul Buzau. Ea a decis ca nu mai are de ce sa traiasca, dupa ce iubitul a dezamagit-o cumplit.


Erau impreuna de cativa ani, dar acum baiatul a anuntat-o ca s-a indragostit de o adolescenta de 16 ani. A lasat-o insarcinata, asa ca lasa totul in urma si pleaca cu ea. Fata n-a suportat vestea si s-a omorat.

Chiar mama fetei i-a descoperit trupul neinsufletit, joi seara, cand s-a intos acasa. Stia ca fiica ei e macinata de necazurile in dragoste, dar nu si-a putut imagina vreodata ca o va pierde astfel.

Seful Politiei Comunitare din Buzau este impietrit de durere si abia a putut spune cateva cuvinte despre aceasta pierdere. Tanara era un exemplu pentru toti angajatii si obisnuia sa sara in ajutorul tuturor. Dar nimeni de la munca nu stia despre suferinta ei.

Prietenii fetei, in schimb, aflasera ca tanara a fost parasita de iubitul ei si stiau cat sufera. A fost cumplit cand a aflat nu doar ca baiatul o insala cu o pustoaica de 16 ani, dar si ca impreuna vor avea de acum o familie.

Toti localnicii din satul fetei sunt impresionati de povestea ei tulburatoare.

Tanara nu a lasat niciun bilet in care sa explice de ce a renuntat la viata. Si totusi, cei care o cunosteau cred ca toata vina o poarta doar iubitul ei.

Fata urmeaza sa fie inmormintata fara a avea parte insa de o slujba religioasa.

Tags: sinucideri,


VIDEO PROTVPLUS.RO