Mobilul crimelor din Iasi: tanarul l-a enervat, batrana nu i-a dat banii!

Ultima actualizare: 06-05-2012 07:11

"Am comis doua crime, la o zi distanta". O spune fara nicio apasare barbatul din Raducaneni, Iasi, acuzat ca decapitat o batrana si apoi a macalerit si un baiat de 22 de ani, caruia i-a taiat organele genitale.

 

Suspectul, aflat in evidentele psihiatrilor, povesteste ca tanarul l-a enervat mai demult, asa ca l-a tinut minte. Femeia insa s-a incapatanat sa nu ii dea lui singurii 200 de lei pe care ii avea in casa, asa ca a platit cu viata.

De un calm absolut, principalul suspect a povestit in amanunt cum l-a macelarit pe tanarul de 22 de ani. A dat de peste 100 de ori cu un cutit in el, fara un motiv anume.

Anchetatorii l-au condus pe presupusul asasin in locul in care a fost gasit cadavrul. Descult si relaxat, a refacut usor filmul de groaza. De pe margine, localnicii din Raducaneni priveau amutiti cum si-a intrat in rol fara niciun regret.

Cum a fost prins individul? Dupa ce l-a atacat pe baiat, i-a furat telefonul mobil. A incercat sa-l vanda unor vecini, insa oamenii s-au mirat, pentru ca nu avusese niciodata un celular.

Disperat ca nu a reusit sa faca totusi rost de bani, a doua zi a lovit iar: a navalit in casa peste o batranica de 85 de ani. Nevazatoare si cu puterile slabite, nici ea nu s-a putut apara. Aproape ca a decapitat-o.

Cand adevarul a iesit la iveala, toata lumea a intrat in panica. Multi s-au temut pentru vietile lor.

Localnicii stiau ca barbatul are apucaturi ciudate si ca a fost internat la psihiatrie. Isi aduc aminte si ca in urma cu ceva vreme ar fi omorat cu sadism un cal.

Suspectul a fost internat de trei ori in ospiciu. Ultima data in 2004. Rudele nu l-au dus din pacate la control si astfel au fost posibile toate aceste tragedii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO