Crimele de la Raducaneni, comise de acelasi ucigas!

Ultima actualizare: 26-10-2012 22:16
Ucis cu 80 de lovituri de cutit, lasat gol si fara...
Crimele de la Raducaneni, comise de acelasi ucigas...

UPDATE: Marturii infioratoare au auzit politistii de la individul suspectat ca ar fi comis doua crime oribile intr-o singura zi, ingrozind o localitate din judetul Iasi.

Barbatul de 28 de ani le-a povestit senin anchetatorilor ca a facut totul pentru bani. L-a injunghiat pe tanarul de 21 de ani pentru un simplu telefon mobil, dar felul in care a comis aceasta crima este naucitor. L-a lovit cu cutitul de peste 100 de ori si i-a retezat apoi organele genitale.

Tocmai de aceea, politistii n-au facut de la inceput legatura cu batrana gasita aproape decapitata in aceeasi locaitate. Suspectul a marturisit insa ca tot el ar fi omorat-o.

Procurorii incearca acum sa reconstituie acea zi teribila. Arma crimei, proba cea mai importanta de care anchetatorii aveau nevoie, a fost gasita. Este un briceag de care suspectul nu se despartea niciodata. Si motivul celor doua crime a iesit la iveala, tot cu ajutorul localnicilor. Ei le-au povestit ca tanarul cauta cu disperare bani pentru jocuri de noroc. Nimeni n-a realizat ca telefonul pe care incerca sa-l vanda prin sat era al baiatului de 21 de ani, care fusese gasit mort.

Medicii spun ca individul a mai fost internat de trei ori, intre anii 2001 si 2004, pentru manifestari impulsive. Socati de sadismul de care a dat dovada in cele doua crime, specialistii cred acum ca boala lui a evoluat in timp si ar suferi acum de schizofrenie. Dau vina pe cei din familie, care nu l-au mai adus la niciun control in ultimii cinci ani.

Tanarul a fost audiat toata noaptea de procurori. A recunoscut fara pic de remuscare ambele crime, spun anchetatorii, care incearca acum, cu ajutorul lui, sa refaca acest film de groaza.
 

Dupa ce se va incheia reconstituirea celor doua crime, suspectul principal va fi dus la spitalul Socola. Acolo, medicii vor incerca sa afle daca are sau nu discernamant si vor incerca sa stabileasca daca intr-adevar este bolnav de schizofrenie.

Pe de alta parte, in timp ce politistii inca il mai audiaza pe tanar in locurile in care le-a spus ca si-ar fi ucis victimele, batrana oarba pe care barbatul a decapitat-o ca sa-i fure pensia a fost condusa pe ultimul drum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO