Lavinia Pintea si sora actorului, cearta in justitie pe marca Adrian Pintea


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 21:57
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Nu este cale de impacare intre mostenitorii actorului Adrian Pintea. Dupa ce s-au certat pe case si pe banii obtinuti din filmele acestuia, acum sora si sotia lui isi disputa marca Pintea.

 

Cu siguranta, marele actor Adrian Pintea este mahnit acolo sus in ceruri, pentru ca doua dintre cele mai importante femei din viata lui se cearta in justitie. Si pare sa nu fie cale de impacare.

Dupa ce sora si sotia regretatului artist au ajuns in fata judecatorilor pentru a imparti mostenirea lasata in urma de Adrian Pintea, iata ca sora acestuia deschide un nou proces. Un proces in care cere anularea marcii Adrian Pintea, inregistrata inca de acum mai bine de doi ani de sotia acestuia, Lavinia Tatomir Pintea.

Scandalul este cu atat mai mare cu cat OSIM protejeaza numele celebrului actor, profesor si poet si pentru produse ca bauturi alcoolice si tutun.

"Sunt nevoita sa fac fata oricarui proces deschis impotriva mea, asta doar pentru ca am dorit sa apar memoria sotului meu", se apara Lavinia Pintea, care spune ca nu intelege de ce acest proces, in conditiile in care chiar cumnata ei a facut o cerere similara la OSIM, dar mult mai tarziu. Ori si aici se aplica principiul primul venit, primul servit. Dar pana la urma, judecatorii vor fi cei care vor decide soarta acestei dispute.

Numele lui Adrian Pintea nu mai are nevoie de nicio prezentare, tocmai de aceea este atat de ravnit. Sotia sa sustine ca a facut tot ce a tinut de ea ca sa ii respecte memoria si tocmai de aceea s-a dus si l-a inregistrat la OSIM.

Demersul a enervat-o insa pe sora actorului, Rodica Austin Pintea, care din Anglia a facut contestatie si chiar a deschis un proces.

In paralel, justitia trebuie sa ia o hotarare definitiva si in privinta averii actorului, pentru care nevasta se cearta cu restul rudelor.

Tags: adrian pintea,

Judecatorii au decis unde va ajunge averea regretatului Adrian Pintea
VIDEO PROTVPLUS.RO