Jaf armat la Galati! O casa de schimb valutar a fost pradata de hoti!


Ultimul update: Sambata 20 Octombrie 2012 06:06
Data publicarii: Sambata 02 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

"Da-ne banii sau va fi vai si amar de tine", a auzit casiera unei case de schimb valutar, din centrul Galatiului, de la doi invidizi inarmati, care au navalit peste ea. Aveau un pistol, un baston cu electrosocuri, glugi pe cap si esarfe peste fete.


Casiera a impietrit de spaima cand cei doi indivizi mascati au dat buzna in casa de schimb, abia deschisa. Tocmai umbla la seif, iar atacatorii au amenintat-o cu pistolul si i-au aratat si dispozitivul cu electrosocuri. Daca ii incurca, avea sa o pateasca.

Au pus mana pe toate bancnotele si dusi au fost. Paralizata de teama, femeia a apasat abia atunci butonul de panica si a iesit sa strige dupa ajutor.

Cei doi sunt si acum in libertate si se bucura de prada: cam 15.000 de lei, adica tot ce era in seif. Atacatorii par sa fi studiat bine terenul inainte de lovitura. Stiau la cat se deschide casa de schimb, ca la ora 9:00 vanzatoarea este singura si ca in zona sunt putini trecatori.

Desi au actionat extrem de repede, hotii nu sunt profesionisti, cred anchetatorii. Au comis greseli de tot rasul: unul dintre ei si-a dat jos pentru cateva clipe esarfa de pe fata. Apoi, daca au avut grija sa isi ascunda fetele, la amprente nu s-au gandit: niciunul nu avea manusi. Daca mai adaugam si faptul ca politistii au studiat atent inregistrarile de la camerele de supraveghere, cazul nu pare greu de rezolvat.

La aceeasi casa, pe tura aceleiasi casiere, avea loc un alt jaf. Casiera este in stare de soc, dupa ce in 2002 a vazut cum un client, caruia tocmai ii schimbase banii, a fost talharit chiar la iesire.

Nu este primul jaf armat de acest fel! Acum aproape trei saptamani o benzinarie din Roman a fost pradata de hoti!

In urma cu trei luni, o casa de schimb valutar din Brasov a fost scena unui sangeros atac. Vezi aici filmul jafului!

Iar in Cluj au avut loc jafuri la un sediu al Bancii Transilvania si la o casa de schimb valutar.

Prinsi in timp ce incercau sa plaseze bancnote false de 100 de lei
Cel putin 10 morti, dupa un atac armat intr-o universitate azera
Politisti arestati pentru luare de mita!
VIDEO PROTVPLUS.RO