Romania, tara JAFURILOR? De data aceasta s-a intamplat la Roman

Ultima actualizare: 17-05-2012 00:03

Jaf armat intr-o benzinarie de langa Roman. Doi indivizi mascati au dat buzna in magazinul unei benzinarii si i-au amenintat cu moartea pe angajati, daca nu le dau toate incasarile.


Hotii au fugit cu 40.000 de lei, dar si cu calculatorul in care erau stocate imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Unul avea in mana un pistol, celalalt un cutit, povestesc martorii, inspaimantati. 

Criminalistii au luat probe, insa nu au fost gasite amprente inauntru, semn ca autorii jafului au purtat, pe langa cagule, si manusi.

Anchetatorii cred ca ar putea avea de-a face cu o lovitura data ori la pont, ori dupa ce indivizii s-au informat foarte bine despre ceea ce se intampla in fiecare zi in benzinarie. In plus, nu este exclus sa fi avut un complice printre angajati, spun politistii.

Cei doi indivizi au intrat prin spate, pe usa de acces a angajatilor, care era deschisa exact in momentul in care acestia numaru banii incasati, peste 40.000 de lei. Anchetatorii nu au insa un portret robot sau un cerc de suspecti.

Acesta nu este primul jaf armat de anul acesta din Romania!In urma cu doua luni, o casa de schimb valutar din Brasov a fost scena unui sangeros atac. Vezi aici filmul jafului!

Iar in Cluj au avut loc jafuri la un sediu al Bancii Transilvania si la o casa de schimb valutar.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO