Incendiu violent in sectorul 2 al Capitalei!


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 12:44
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un incendiu izbucnit in conditii neelucidate, a distrus luni dupa-amiaza acoperisul unei case, dar si o utilitara in sectorul 2 al Capitalei.

Imediat dupa orele pranzului, un fuior negru si gros de fum putea fi vazut de la sute de metri distanta de locul in care a izbucnit incendiul. Desi la Bucuresti a plouat serios,
apa cazuta din cer n-a avut nicio putere asupra flacarilor care tasneau printre acoperisuri.

Speriata ca focul s-ar putea intinde si la casa ei, o femeie a sunat la Pompieri care din fericire au o unitate in apropiere. Pana la venirea pompierilor, un voluntar curajos a pus mana pe furtun si a incercat sa inlature el pericolul. Eforturile lui au fost insa zadarnice, mai ales ca vantul alimenta focul si imprastia fumul.

Pompierii militari au intervenit suficient de repede si au reusit sa impiedice extinderea focului la tot cartierul. Martorii sustin ca exista pericolul unei explozii din cauza unor recipiente in care era depozitat combustibil.

Desi spectacolul a fost infricosator, pagubele nu sunt mari. Valvataia a distrus doar o anexa a cladirii in care erau depozitate piese de schimb din material plastic si masina pe care proprietarii nu au apucat sa o scoata in drum.

Inca nu se stie ce anume a declansat incendiul.

Tags: incendii,

Tragedie in Mexic: 29 de copii au murit dupa ce o gradinita a luat foc
Autobuz in flacari, in China. 24 de oameni au murit!
Masina unui om de afaceri din Vrancea, incendiata! Au ars inca doua masini!
VIDEO PROTVPLUS.RO