Impuscaturi si urmariri in viteza, pe strazile Capitalei!

Ultima actualizare: 06-11-2012 05:20

Politistii comunitari din sectorul 6 au gonit dupa un tanar care a reusit sa fuga cu masina din parcul auto, unde fusese dusa de autoritati, dupa ce a fost parcata neregulamentar. Agentii s-au luat dupa el si l-au amenintat cu focuri de pistol.

 

Totul a inceput miercuri dimineata, cand echipajele de la "Ridicari" au descoperit masina, cu numere de Anglia, parcata neregulamentar pe o strada din cartierul Drumul Taberei. Au ridicat-o si au dus-o in parcul auto de la marginea Capitalei, unde proprietarul era asteptat sa o recupereze in schimbul unor taxe si amenzi - cam 500 de lei. O ora mai tarziu, soferul, un tanar de aproximativ 20 de ani, reusea sa fuga in tromba, fara sa plateasca niciun leu. Ii pacalise pe paznici ca are nevoie sa intre in masina ca sa isi recupereze actele.

Tanarul a profitat de bunavointa angajatilor parcului auto si dupa ce s-a inchis in masina a pornit in tromba. A lovit apoi bariera, in incercarea de a scapa de politistii comunitari care il urmareau.

Putin a lipsit ca angajatii parcului sa fie loviti in goana nebuna. Pe urmele fugarului au pornit mai multe echipaje de politisti comunitari.

Fugarul a fost blocat de un echipaj al Politiei comunitare, insa doar pentru cateva momente. Pentru ca nu s-a speriat de cele trei focuri de avertisment trase de oamenii legii si a disparut fara urma.

Tanarul este in continuare de negasit. A fost alertata Politia Rutiera, care cauta masina in tot Bucurestiul. Intre timp, politistii au declansat si ei investigatii legate de identitatea celui disparut, dar si de modul in care colegii lor comunitari au actionat.

Daca va fi prins, proprietarul masinii va fi pus sa plateasca nu doar taxele si amenzile, ci si stricaciunile provocate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO