Familiile regale din toata lumea saluta nasterea lui Carol Ferdinand

Ultima actualizare: 05-06-2012 03:09

In mai putin de o saptamana, Printesa Lia va fi externata si se va putea dedica bebelusului ei, Carol Ferdinand.

La o zi dupa nastere, mama si pruncul se simt bine, iar fericitul tata, Printul Paul, a primit mesaje si urari de bine de la familiile regale din toata lumea, dar si de la buni prieteni din Anglia, Franta, Germania, sau America.

De ieri dimineata de cand a venit pe lume Carol Ferdinand, printul Paul si printesa Lia sunt in culmea fericirii. Se considera cei mai norocosi oameni din lume. Bucuria pe care le-a adus-o acest copil nu se poate descrie in cuvinte, le marturisea marti printul, apropiatilor. Isi dorea de mult un baiat.

Printul Paul a facut si cateva glume si a povestit ca bebelusul are nasul la fel ca al lui.

Printul Paul si Printesa Lia au anuntat ca micutul Carol Ferdinand va fi crestinat in religia ortodoxa si va fi crescut in Romania dar, pentru ca este inca foarte mic, nu au stabilit data botezului.

Pe de alta parte, printul Paul a precizat ca, printr-o hotarare judecatoreasca irevocabila, din 1955, a Tribunalului de la Lisabona, tatal sau, ASR Printul Carol Mircea Grigore al Romaniei a fost recunoscut ca fiind fiul legitim al MS Regele Carol al II-lea al Romaniei, nascut din casatoria acestuia cu Ioana Maria Valentina Lambrino. Ulterior, aceasta hotarare a fost recunoscuta in Franta, precum si in prima instanta in Romania.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO