Tanara de 19 ani, gasita spanzurata in Parcul Herastrau din Capitala!

Ultima actualizare: 20-06-2012 20:08

Ce te poate impinge la moarte, cand ai 19 ani si toata viata inainte? Trebuie sa vina cu raspunsul anchetatorii din Bucuresti, care au descoperit in parcul Herastrau trupul unei tinere.

 

O excelenta eleva, o fire mereu vesela, dupa cum spun cei care au cunoscut-o si care nu inteleg de ce s-a sinucis. Langa cadavru a fost gasit si un carnetel, in care fata isi notase urmatoarele cuvinte: "A iubi, a ierta, a cere iertare, dor."

Un bucurestean care se plimba pe alei a dat alarma. A zarit o silueta bizara, sub un copac si cand s-a apropiat, a descoperit trupul neinsufletit al tinerei.

Din rucsacul ei, anchetatorii au scos un carnetel, in care, se pare, isi aseza gandurile. Un alt mesaj de adio spunea: "IN FATA UNUI MORMANT NU TREBUIE SA IERTI SAU SA-TI CERI IERTARE, SA SPUI CA IUBESTI SAU CA TI-E DOR".

La locul tragediei au sosit intre timp si medicii. Eforturile lor n-au avut insa succes.

Crina avea 19 ani si era de loc din judetul Buzau. Statea de o luna in Capitala, pentru ca intrase a treia la Facultatea de Marketing a Academiei de studii economice.

Cunoscutii fetei sunt in stare de soc si nu reusesc sa gaseasca nicio explicatie pentru gestul extrem.

De altfel, alarmate de numarul tot mai mare de tineri care clacheaza, autoritatile au lansat o linie telefonica speciala. La numarul gratuit 0 800 080100, copiii si adolescentii pot primi ajutor. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO