Doi suspecti retinuti in cazul crimelor in serie din Mures

Dată publicare: 26-08-2010 00:00
Dată actualizare: 16-10-2012 00:09


UPDATE: Dupa o luna de teroare, in care ajunsesera sa se banuiasca unii pe altii, localnicii din Craciunesti pot sa-si traga acum sufletul: doi suspecti au fost retinuti miercuri noapte in cazul celor patru crime in serie care au avut loc in comuna.

Ca sa ajunga la ei, politistii si procurorii au audiat nu mai putin de 900 de persoane. Suspectii sunt doi barbati, in varsta de 32 si 41 de ani. Unul este dintr-o localitate invecinata cu comuna Craciunesti, iar celalalt este din judetul Harghita.

S-au apropiat dupa ce sora unuia dintre ei a devenit iubita celuilalt si au pus impreuna la cale planurile celor patru atacuri. S-au angajat amandoi la o ferma din localitatea Craciunesti si asa au reusit sa afle detalii despre victime.

Unul dintre suspecti a fost prins chiar in comuna, iar cel de-al doilea se ascundea intr-o alta localitate din Harghita.

Va reamintim ca, in 23 iulie, in comuna Craciunesti au fost ucisi cu sange rece trei oameni: un barbat, sotia si soacra sa, iar la o luna distanta o alta victima a fost descoperita fara suflare. Modul de operare era identic, iar in ambele cazuri mobilul a fost jaful.

Cei doi suspecti urmeaza sa fie prezentanti in cursul acestei zile in fata judecatorilor, sub acuzatia de omor deosebit de grav, talharie si violare de domiciliu si risca sa stea toata viata dupa gratii.

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO