Doi morti! Un autobuz a lovit un utilaj de deszapezire la Constanta

01-02-2010 00:00


UPDATE: A stat timpul in loc luni dimineata la Constanta, si odata cu el inimile a doi oameni nevinovati. Stateau pe primele scaune intr-un autobuz, al carui sofer a luat inconstient o curba a mortii.

Ora 6:00. Nici nu se crapase de ziua cand pe soseaua dintre Constanta si Tulcea autobuzul in care se aflau 34 de navetisti si soferul lor intra cu viteza in cupa imensa a unui utilaj de curatat drumurile. Intr-o fractiune de secunda, nimic n-a mai fost la fel.

In timp ce pompierii faceau eforturi ca sa ii traga pe pasagerii din fata, morti pe loc, medicii si calatorii care au avut zile incercau sa ii ajute pe cei plini de sange. Ambulantele au fugit cu sapte raniti la spital.

Autobuzul plecase 5:00 din comuna Fantanele. Era prima cursa spre Constanta. Aproape de destinatie, intr-o curba, a derapat si a ajuns pe contrasens, direct in fata masinii de deszapezire. Impactul a fost nimicitor. Iritati, cativa calatori au inteles ca soferul utilajului este responsabil si au aruncat cu pietre in el.

Doar trei persoane au ramas internate in spital, cu rani grave - inclusiv soferul autobuzului. Alti patru oameni sunt bine si au plecat acasa. Dureros este ca pentru primii doi pasageri din autobuz timpul s-a oprit in loc.

Ion, una dintre victime, avea 29 de ani si era agent de paza. Era tatal a doi copii si zdrobea sa stranga bani ca sa-l opereze pe unul dintre ei, bolnav. Langa el statea Marian. Aceasta facea naveta zilnic la Constanta, unde isi deschisese o frizerie. S-a stins la 53 de ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO